su kaçak tespiti for Dummies

Wiki Article

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz.Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz vardır ve şunu da belirtmek isteriz, ister Tuzla da olun ister silivri'de uzaklık yakınlık ayırt etmeden ek bir servis ücreti talebimiz olmadan sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. dileriz

• Kombinizdeki su barını yeterli seviyeye getirmenize rağmen su barı devamlı olarak eksilmekte ise,

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Bu mikroorganizmalar solunum yoluyla sağlığımızı olumsuz etkileyebilir ve alerjik reaksiyonlara, solunum yolu enfeksiyonlarına ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

Petek altında sürekli rutubet oluşuyorsa bu durum kalorifer borusunda su kaçağı olduğu anlamına gelebilir. Kalorifer borularında su kaçağı meydana geldiğinde aşırı bir belirti meydana gelmez.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere su kaçağı tespit verilen bir isim. 

Sızıntılar sadece evin içinde olmaz, dışarıda da gerçekleşirler. Dış hortumlarını bir bahçe hortumu takarak kontrol edin; Hortum çalışırken bağlantı suyun arasından sızıyorsa su tesisatçısı lastik hortum contasını değiştirin ve tüm bağlantıların sıkı olduğunu tekrar kontrol edin.

Robotic Cihazlar su kaçağı tespiti ile Tıkanıklık Açma: Robotic cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Mesela su kaçağı var dediğiniz yeri kesin olarak bura diyebilirsiniz orayı kırar yeraltında ise kazarsınız ama tam ters tarafta çıkabilir kaçak. Su işte böyledir sızma kuvveti fazla olduğundan patlayan borunun 5 – 10 metre su kaçağı tespit uzağına yayılabilir.

Ercan inşaat yapı ve dekorasyon olarak 10 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz,kaliteli işçilik ve işimizin garantisiyle su kaçağı tespiti müşteri memnuniyetini daima üst seviyede tutmaya devam ediyoruz

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Ancak su kaçakları, her zaman kaçağın olduğu noktada kendisini belli etmediğinden bu yöntem işe yaramamaktadır. Gereksiz yere duvarlar ve zemin kırılmakta ve ekstra maliyetler ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page